Lasagne

IMG_20191009_195022

Lasagneplader

 

Linsesovs:

1 squash

4 mellemstørrelses gulerødder

1 stort løg

Olie til stegning

2 dåser hakket tomat

2 dl. linser

1 tsk. røget paprika

2 tsk. karry

2-3 tsk. salt

Peber

Riv og steg løg, squash og gulerødder i en gryde i olie. Hæld de to dåser tomater, linser og krydderier i gryden og lad linserne blive kogt i sovsen.

Bechamelsovs:

250 gr. svampe

1 tsk salt

Plantesmør eller olie til stegning

2 dåser kokosmælk

1 bouillonterning

1 tsk. muskatnød

Majsstivelse blandet op med vand

Steg svampene i plantesmør i og hæld salten ned til dem. Når svampene skrumpet ind, tilføj der kokosmælk, bouillontering og muskatnød. Bland majsstivelsen med vand og tilføj det til resten. Rør det rundt til sovsen bliver tyk.

 

Topping:

150 g. vegansk ost

Hæld den veganske ost på toppen af lasagnen efter skiftevis at lægge lasagneplader, linsesovs og bechamelsovs i et ildfast fad.

 

Bag lasagnen i en forvarmet ovn på 200 grader i 25 min.

Skriv en kommentar