Lasagneplader
Linsesovs:
1 squash
4 mellemstørrelses gulerødder
1 stort løg
Olie til stegning
2 dåser hakket tomat
2 dl. linser
1 tsk. røget paprika
2 tsk. karry
2-3 tsk. salt
Peber
Riv og steg løg, squash og gulerødder i en gryde i olie. Hæld de to dåser tomater, linser og krydderier i gryden og lad linserne blive kogt i sovsen.
Bechamelsovs:
250 gr. svampe
1 tsk salt
Plantesmør eller olie til stegning
2 dåser kokosmælk
1 bouillonterning
1 tsk. muskatnød
Majsstivelse blandet op med vand
Steg svampene i plantesmør i og hæld salten ned til dem. Når svampene skrumpet ind, tilføj der kokosmælk, bouillontering og muskatnød. Bland majsstivelsen med vand og tilføj det til resten. Rør det rundt til sovsen bliver tyk.
Topping:
150 g. vegansk ost
Hæld den veganske ost på toppen af lasagnen efter skiftevis at lægge lasagneplader, linsesovs og bechamelsovs i et ildfast fad.
Bag lasagnen i en forvarmet ovn på 200 grader i 25 min.